Menu Close

Kampovi na pola puta

Od početka programa do danas uspjeli smo organizirat pet kampova što smatramo više od uspjeha s obzirom na nedaće i ograničenja koje nam je donijela pandemija s Covidom 19.

No bilo kako bilo, odrađena su 3 kampa programa terapije pecanjem, i to; jedan u Otočcu, a dva u Baranji pod stručnim vodstvom tamošnjih ribičkih stručnjaka. Na istima se educiralo o pecanju na rijekama s posebnim naglaskom na mušićarenje. Program je polučio odličan rezultat i uspjelo se u nakani socijalne integracije branitelja s njihovim obiteljima.

Zahvaljujemo stručnom vodstrvu; Nikoli Cvitkoviću iz Otočca i Ivanu Jakubovskom iz Vukovara na maksimalnom trudu , zalaganju i strpljenju prilikom edukacije i predavanja.

Dva kampa psihosocijalne pomoći s ciljem jačanja osobnih kompetencija odrađena su u Suzi i Fužinama gdje su sudionici uz stručno vodstvo Nede Pleić , dipl. prof.psihologije učili kako živjeti zdravo, smireno koristeči prirodne resurse kao temelj boljeg i mirnijeg života.

Odrađene planirane aktivnosti odlično odgovaraju potrebama ciljanih skupina i upravo su ove aktivnosti detektirane kao ključne za povećanje socijalne uključenosti i unaprijeđenje života hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Vjerujemo da ćemo u nastavku realizirati sve planirano i nastaviti s našim projektima psihosocijalne rehabilitacije za hrvatske branitelje i na taj način unaprijediti kvalitetu življenja- koje nam je i te kako potrebno.

Posted in OBAVIJESTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *